Blogi

Antti Rantakangas jatkamaan hyvää työtä

Antti Rantakangas jatkamaan hyvää työtä

Antti Rantakangas on toiminut pitkään ja ansiokkaasti Keskustan kansanedustajana. Jäsenvaalissa ratkaistaan se, ketkä valitaan Keskustan 15 ehdokkaan vaalilistalle ensi kevään eduskunta-vaaleihin. Vain annettu ääni vaikuttaa siihen, että Anttikin on ehdokaslistalla. Hänen vaaliuurna on vielä tyhjä. Se on meistä kiinni, että vaalien jälkeen siellä on paljon ääniä.

Uusi tilanne on se, että nyt käytetään 3 ääntä/jäsen. Muistutetaan siitä, että nyt pitää äänestää kaikilla kolmella äänellä ja kolmea eri ehdokasta. Se olisi harmi, että Antin kannattajien ääniä hylättäisiin teknisesti väärin täytetyn äänestyslipun vuoksi.

Toivottavasti alueemme jäsenistä lähes jokainen antaa yhden äänen Antille. Hän on vaikuttanut moniin alueemme asioihin laajan verkoston kautta. Valtiovarainvaliokunnan jäsenenä monet alueemme investointipäätökset ovat edenneet. Esimerkkinä esimerkiksi Haapaveden kiertoliittymän rahoitus, Pelson vankilan investoinnin turvaaminen sekä monet eri kuntien tie- ja liikuntapaikkainvestoinnit. Viimeisimpänä myönteisenä asiana Antti sai julkista kiitosta Oulaskankaan synnytysten säilymisestä. Hänen yhteistyösuhteilla on ollut näihin ratkaiseva vaikutus.

Maa- ja metsätalouden puolestapuhujana hän on puolustanut elinkeinojen kannattavuutta ja yrittäjyyttä. Aktiivisena metsästäjänä hän tuntee myös petopolitiikan ja riistanhoidossa tarpeet. Moni kokenut edustaja luopuu tehtävästä. Meidän edustajastamme tulisi yksi kokeneimmista kansanedustajista - asioita voi hoitaa silloin yli puoluerajojen entistä paremmin.

Heino Vuorenmaa, Haapavesi

<< Takaisin edelliselle sivulle