Blogi

Antti Rantakankaalle pelastusalan paloristi

Sisäministeri Kai Mykkänen myönsi pelastusalan paloristit tiistaina 27. helmikuuta.

http://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/sisaministeri-mykkanen-myonsi-pelastusalan-paloristit

Paloristi luovutettiin kansanedustaja Antti Rantakankaalle ja 14 muulle henkilölle. Paloristi voidaan antaa tunnustukseksi kunnostautumisesta sammutus- tai pelastustyössä sekä palkinnoksi ansiokkaasta palveluksesta palokunnassa tai muussa palontorjuntatyössä. Paloristin voi saada myös henkilö, joka on asiantuntemuksellaan tai muulla tavalla tehokkaasti avustanut palontorjuntatyötä. Antti Rantakangas on toiminut Sopimuspalokuntien liiton puheenjohtajana vuodesta 2011 alkaen ja toiminut Keskustan edustajana sisäisen turvallisuuden työryhmissä.

 

Sisäministeri Kai Mykkänen myönsi pelastusalan paloristit 27. helmikuuta. Paloristi voidaan antaa tunnustukseksi kunnostautumisesta sammutus- tai pelastustyössä sekä palkinnoksi ansiokkaasta palveluksesta palokunnassa tai muussa palontorjuntatyössä. Paloristin voi saada myös henkilö, joka on asiantuntemuksellaan tai muulla tavalla tehokkaasti avustanut palontorjuntatyötä.


Paloristin saajat

Hallitusneuvos Helismaa Ilpo, pelastusjohtaja Helisten Petteri, pelastusjohtaja Koponen Jukka, lainsäädäntöjohtaja Kättö Mika, pelastusjohtaja Landstedt Jyrki, pelastusjohtaja Mäki Tero, johtaja Nurmi Veli-Pekka, rehtori Parviainen Mervi, kansainvälisten asioiden johtaja Peltola-Lampi Tiina, pelastusjohtaja Pukkinen Jaakko, pelastusjohtaja Pulkkinen Esa, kansanedustaja Rantakangas Antti, pelastusjohtaja Setälä Harri, Director General Tammearu Kuno ja ohjaus- ja kehittämisjohtaja Vainio Taito.

 

<< Takaisin edelliselle sivulle