Blogi

Pohjois-Suomen edunvalvonnalle tulee saada uusi ote

Pohjois-Suomen edunvalvonnalle tulee saada uusi ote

Pohjoisen puolustaminen edellyttää yhteistyötä puolueiden, järjestöjen ja maakuntaliittojen välillä ja sitä pitää vahvistaa jo ennakolta eikä reagoida vasta jälkeenpäin.  Tähän valmistaudumme eripuolueiden ehdokkaiden Pohjoisen puolesta- tilaisuuksilla. Niitä järjestetään yhteensä lähes parikymmentä kappaletta maalis-huhtikuussa Oulun vaalipiirin alueella. Lisäkseni kiertueelle osallistuvat Katja Hänninen (vas), Pirkko Mattila (ps), Raimo Piirainen (sd) ja Mari-Leena Talvitie (kok).

Tänään järjestetään tapahtumasarjan ensimmäiset tilaisuudet, tosin tänään emme vielä ole mukana täysilukuisesti eduskuntaistuntojen ja muiden samanaikaisten tilaisuuksien vuoksi, viikon päästä 16.3. starttaamme sitten Haapajärveltä koko vahvuudella.

Totesimme kollegoiden kanssa yhteisesti: ”Meillä on yhteinen huoli pohjoisen tulevaisuudesta. Elinvoimainen pohjoinen edellyttää nykyistä tiiviimpää ja vahvempaa yhteistyötä. Haluamme kiertueella osoittaa, että erilaisista puoluetaustoista huolimatta meillä on paljon yhteisiä näkemyksiä.”

”Pohjois-Suomen edunvalvonnalle tulee saada uusi ote. Viime vuosina pohjoinen on ollut selkeä menettäjä valtion päätöksenteossa. Vain vahvaan yhteistyöhön perustuvalla toimintatavalla saamme hyviä tuloksia, se on välttämätöntä elinvoiman ja tulevaisuuden kannalta”, Antti Rantakangas (kesk), totesi omassa esittelypuheenvuorossaan.

<< Takaisin edelliselle sivulle